Robert Pattinsonilla pakkomielle Kristen Stewartiin – haluaa palata yhteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Robert Pattinsonin luulisi päässeen eroon entisestä tyttöystävästään Kristen Stewartista, mutta nyt hänen ystävänsä ovat kertoneet miehen olevan kaikkea muuta kuin orientoitunut sinkkumiehen elämään. Robertin nimittäin kerrotaan haaveilevan edelleen vampyyrielokuvien rakastaan takaisin.

Moni Pattinsonin ystävä on huokaissut syvään, sillä vasta keväällä Stewart ja Pattinson päättivät lopettaa neljä vuotta kestäneen on-off -suhteensa ja molempien elämä näytti valoisalta uusine kuvioineen. Kristen lähetteli edelleen tekstivietejä salarakas Rupert Sandersin kanssa ja Pattinsonin käsipuolessa nähtii kaksikin eri kaunotarta, Riley Keough ja Sarah Gadon.

Us Weekly kertoo, että nyt Robert Pattinson on tavannut Kristen Stewartin Los Angelesissa. Ystävät huomasivat kaksikon läheiset välit ja arvelevat, että he jatkavat pian suhdettaan siitä, mihin se viime kerralla jäi. Kristenin kerrotaan kärsivän edelleenkin sydänsuruista ilman pitkäaikaista mielitiettyään, ja Robert on ystäviensä mukaan suorastaan pakkomielteinen naista kohtaan.