Kanye West esiintyi häissä – keikkapalkkio 2,4 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkispari Kim Kardashian ja Kanye West ovat olleet jatkuvasti otsikoissa esikoislapsensa saamisen jälkeen. Räppäri ei kuitenkaan isyyslomaa vietä, vaan hänet nähtiin jo lauantaina keikkalavalla.

Kanye esiintyi Kazakhstanissa maan upporikkaan presidentin Nursultan Nazarbayevin lapsenlapsen häissä. West kuittasi yksityisestä hääkeikasta mukavan tilin, sillä hän tienasi esityksellään noin 2,4 miljoonaa euroa. Mies esitti häävieraille kuuluisia hittejään, kuten Can’t Tell Me Nothing -kappaleen, uutisoi TMZ-sivusto.

Häävieras kuvasi tilanteesta videomateriaalia ja julkaisi pätkän Instagram-palvelussa. Juhlat pidettiin Kazakhstanin pääkaupungissa Almatyssa sijaitsevassa Royal Tulip -hotellissa. Maa on tullut populaariviihteessä tutuksi Sacha Baron Cohenin sketsihahmon Boratin kotimaana.