Toimistotyöntekijät päivittäin raivon partaalla – maanantait pahimpia

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Aina silloin tällöin jokaisella voi mennä hermot töissä kiireen ja muiden ärsyttävien tekijöiden johdosta. Nyt tuore kysely on ottanut selvää, mitkä asiat saavat toimistossa työskentelevät todellisen raivon partaalle.

Keskivertotyöntekijä saa tuloksien mukaan kaksi raivokohtausta joka päivä. Daily Mailin mukaan hermostumisen taustalla on yleisimmin ärsyttävät kollegat, hajoavat tietokoneet ja epäkohteliaat asiakkaat. Kyselyn suoritti Old Jamaican Extra Fiery Ginger Beer -tuotetta valmistava yhtiö.

Brittivastaajista jopa 51 prosenttia kertoi kokevansa vihaa töissä. Vihan partaalle ajoi esimerkiksi se, ettei työkiireiden takia ehdi pitää kunnon lounastaukoa. 42 prosenttia vastanneista myöntää olevansa hermostuneempi maanantaisin hektisen viikonlopun jälkeen. Toimistotyöntekijöitä ärsyttävät tulosten mukaan myös keskittymistä häiritsevät höpöttelijät, juoruilijat ja käsiin hajoava monistuskone.