Kauhistuneen naisen hätäpuhelu: ”Kylpyammeessa on alligaattori”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihminen saattaa joskus unelmoida hieman harvinaisemmasta lemmikistä, mutta sellaisen ylläpito onkin sitten asia erikseen. Eräs floridalainen mies on nyt pidätetty, koska hän piti kylpyammeessaan alligaattoria.

45-vuotiaan Sean Lewisin äiti soitti hätänumeroon, koska sai tarpeekseen poikansa vaarallisesta lemmikistä. Mies kertoi saaneensa eläimen ystävältään, jonka oli tarkoitus tulla hakemaan se takaisin. Niin ei kuitenkaan käynyt, ja Lewis päätti säilyttää alligaattoria kylpyammeessaan.

Kotiakvaarioksi muutettu amme antoi eläimelle tarpeeksi tilaa liikkua, mutta siitä ei olisi ollut elikon pitkäaikaiseksi asuinsijaksi. Keski-Floridan eläintarhan Bonnie Breibelin mukaan oli vain ajan kysymys, koska pikku alligaattori olisi muuttunut käytökseltään aggressiivisemmaksi.

Eläinlaji on suojeltu Floridassa, ja sitä voi pitää lemmikkinä vain erikoisluvalla. Lewis pidätettiin ja on tällä hetkellä Volysian piirikunnan vankilassa. Alligaattori taas pääsi luontaiseen ympäristöön St. Johnin jokeen, kertoi WFTV-sivusto.