Kim Kardashian haluaa lisää lapsia – ja pian

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, kuinka North West, eli Kim Kardashianin ja Kanye Westin esikoislapsi, yritetään saada Vogue-lehden kanteen tekemään virallisen ensiesiintymisensä. Kim taistelee kuumeisesti kotosalla raskauskiloja poistaakseen, mikäli hän pääsisi samaan otokseen.

Life & Style -lehti kertoo, että Kim Kardashian on sanonut ystävilleen, että hänen ja Kanyen täytyisi tehdä toinen lapsi vuoden sisään. Kim suunnittelee kaiken etukäteen ja hänen pään sisällään oleva aikajana on muodostunut siten, että kaikki lapset tehdään nuorena.

Kaunottaren sukulaiset ja ystävät eivät ole kovin innoissaan tähden suunnitelmista, sillä Kimin raskausaika muistetaan kaikkea muuta kuin helppona. Hän itkeskeli paljon ja voivotteli pulleaa ulkomuotoaan.

Kanye West keksi hiljattain, missä hänen kallisarvoinen jälkikasvunsa tulee näyttäytymään elämänsä ensimmäistä kertaa. Kanye oli pyytänyt Yhdysvaltojen Voguen päätoimittajaa ja hyvää ystäväänsä Anna Wintouria panemaan muotilehden kanteen juurikin hänen tyttärensä North Westin ja puolisonsa Kim Kardashianin kuvan. On yleisesti tiedossa, että Wintour ei pidä Kimistä.