Lastenkanavan TV-tähti narahti rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet viihdemaailman tähdet tunnetaan siitä, että heillä päihteiden käyttö saattaa aika ajoin mennä överiksi. Siitä on usein seurauksena uutisotsikoissa komeilevia rattijuopumus- ja väkivaltatapauksia.

Tällä kertaa Los Angelesin poliisi on ottanut kiinni entisen Nickelodeon-kanavan tähden Omar Goodingin. 36-vuotias mies pidätettiin aamun varhaisina tunteina tähtikaupungin kaduilta. TMZ-sivuston mukaan hänet vapautettiin tunteja myöhemmin sellistä yhteistyökykyisyyden takia.

Omar Gooding on ehkä suomalaisille tuntemattomampi nimi, mutta hänen veljensä Cuba Gooding Jr. on monille sitäkin tutumpi näyttelijä. Omar juonsi aikoinaan 1990-luvun suosikkiohjelmaa Wild & Crazy Kids. Hän myös näytteli Hangin’ With Mr Cooper -komediasarjassa. Mies yrittää käynnistellä tällä erää rap-uraa nimellä Big O.