Miss USA koki elämänsä yllätyksen – kosinnasta ei romantiikkaa puuttunut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa julkaistaan aika ajoin videoita hellyttävistä ja hauskoista kosintatilanteista. Niissä jompikumpi pariskunnasta on saattanut nähdä paljon vaivaa rakkaansa eteen tehdäkseen yllätystilanteesta romanttisen ja ikimuistoisen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tällä kertaa eräs suloinen tarina päätyi uutisiin asti. Entinen Miss USA Crystle Stewart meni Breana-siskon ja belgialaisen poikaystävänsä Max Sebrechtsin kanssa helikopteriajelulle. Neitokaisen yllätykseksi ajelun päätteeksi kopteri laskeutui Crystlen vanhempien kotipihaan Houstonissa, jossa odotti joukko ystäviä ja sukulaisia.

KHOU 11 -kanavan uutisvideossa nähdään, kuinka mies laskeutui yhden polven varaan ja pyysi ällistynyttä naista vaimokseen. Kaunotar näytti varsin häkeltyneeltä ja liikuttuneelta, kun hän sai sormuksen sormeensa. Vastaus sai kaikki paikallaolijat hurraamaan.

Uusimmat