Miss USA koki elämänsä yllätyksen – kosinnasta ei romantiikkaa puuttunut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa julkaistaan aika ajoin videoita hellyttävistä ja hauskoista kosintatilanteista. Niissä jompikumpi pariskunnasta on saattanut nähdä paljon vaivaa rakkaansa eteen tehdäkseen yllätystilanteesta romanttisen ja ikimuistoisen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tällä kertaa eräs suloinen tarina päätyi uutisiin asti. Entinen Miss USA Crystle Stewart meni Breana-siskon ja belgialaisen poikaystävänsä Max Sebrechtsin kanssa helikopteriajelulle. Neitokaisen yllätykseksi ajelun päätteeksi kopteri laskeutui Crystlen vanhempien kotipihaan Houstonissa, jossa odotti joukko ystäviä ja sukulaisia.

KHOU 11 -kanavan uutisvideossa nähdään, kuinka mies laskeutui yhden polven varaan ja pyysi ällistynyttä naista vaimokseen. Kaunotar näytti varsin häkeltyneeltä ja liikuttuneelta, kun hän sai sormuksen sormeensa. Vastaus sai kaikki paikallaolijat hurraamaan.