500 ilmapalloa ja 10 tuntia: Mies taiteili itselleen Iron Man -asun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lastenkutsuilla ja erilaisissa tapahtumissa vierailevat taikurit ja pellet puhaltelevat ja vääntelevät usein pikkuväelle hauskan muotoisia ilmapalloja. Kuuluisin malli lienee pitkästä ilmapallosta taiteiltu villakoira.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt ilmapallojen mestarivääntelijäksikin tituleerattu Jeff Wright päätti tehdä ilmapalloista Iron Man -sankarin asun. Mies toteutti ilmapallotehtävän haasteena ja hän taisteli samalla kelloa vastaan. Koko puku muodostui yli 500 ilmapallosta, eikä asukokonaisuus syntynyt hetkessä.

Lopullinen Iron Man -asu muodostui liki kymmenen tunnin ahertamisen jälkeen. Samainen mies on tehnyt ilmapalloista myös muita hahmoja, kuten Turtles-sankareita. Jeff Wright työskentelee parhaillaan Boliviassa erään orpokodin vapaaehtoistyöntekijänä, joten voi olettaa, että lapsilla on päivisin hauskoja hetkiä ilmapallotaikurin kanssa.