Daft Punk peruutti esiintymisen – koomikko esitti itse Get Lucky -hittibiisin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Daft Punk -yhtyeen Get Lucky -kappale on ollut yksi tämän kesän suurimmista hiteistä. Yhtyeen oli tarkoitus vierailla tällä viikolla The Colbert Report -ohjelmassa, mutta he joutuivat yllättäen perumaan esiintymisensä. Televisio-ohjelman juontaja ei kuitenkaan jäänyt neuvottomaksi.

Ohjelman tähti Stephen Colbert nimittäin teki oman esityksensä hittikappaleeseen. Mies sai avukseen useita tunnettuja tähtiä. Daft Punkin kerrotaan peruneen esiintymisensä komedia-ohjelmassa MTV-kanavan kanssa solmitun sopimuksen takia.

Colbertin Get Lucky –videolla nähdään muun muassa Breaking Bad -suosikkisarjan tähdet Bryan Cranston ja Aaron Paul. Myös Hollywood-näyttelijät Matt Damon ja Jeff Bridges on nähtävissä hulvattomalla musiikkivideolla. Ohjelman juontaja laittaa itsensä täysin likoon tuuratessaan suosikkiyhtyettä, sillä hänet nähdään muun muassa tanssimassa America’s Got Talent -ohjelman kuvauksissa.