Äiti imetti lasta alastomana jooga-asennossa – vahvisti nyt kuvan aidoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muutama vuosi sitten verkossa levisi kuva pihamaalla alastomana käsilläseisonnassa joogaavasta naisesta, joka ihmetti samaan aikaan lastaan. Nyt kuvan nainen on avannut sanaisen arkkunsa otokseen liittyen ja vahvistanut, että kohukuva on aito.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Amy-niminen nainen on kertonut, että kuvaa ei oltu lavastettu, vaan hänen Naia-tyttärenä saapui äidin rinnalle, kun nainen joogasi rintavarustus paljaana. Hän asui tuolloin Havaijilla pienessä yhteisössä, jossa suosittiin alastomuutta ja jooga oli olennainen osa päivärytmiä.

Nykyisin nainen kertoo asuvansa Uudessa-Seelannissa. BabyCenterille antamassaan haastattelussa hän myös kertoo valinneensa yksinkertaisen elämäntyylin, johon kuuluu matkustelua. Amyn mukaan nykyään myös hänen tyttärensä joogaa vanhempiensa kanssa. Sitä tarina ei kuitenkaan kerro, että joogaako koko perhe myös alasti.