Ashley Greene paistatteli rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twilight-kaunotar Ashley Greene joutui taannoin järkyttävään tilanteeseen, kun hänen Hollywoodin kotinsa tuhoutui tulipalossa. Palon uhriksi joutui myös neitokaisen lemmikkikoira. Sittemmin hän on jo toipunut tragediasta.

26-vuotias Ashley Greene kuvaa parhaillaan uusinta Staten Island Summer -elokuvaansa New Yorkissa. Hänet ikuistettiin nyt nauttimassa vapaapäivästään bikineissä Great Kills -uimaklubilla. Greene vietti altaalla aikaansa myös yläosattomissa hankkiessaan ylävartaloon rajatonta rusketusta.

Twilight-kaunotar Ashley Greene on esiintynyt vampyyrielokuvasarjan jälkeen monissa elokuvissa. Hänet on nähty muun muassa elokuvissa LOL, The Boom Boom, CBGB, Random ja Wish I Was Here. Greene lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Hän muutti 17-vuotiaana Los Angelesiin, jotta hän menestyisi näyttelijänä.