BB-asukkaille tehtävä suoraan YouTube-hitistä

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme viime vuonna YouTubessa suuren suosion saaneesta kotivideosta, jossa vesimelonin ympärille kiedottiin valtava määrä kuminauhoja. Lopulta vesimeloni antoi periksi ja räjähti näyttävästi. Video sai nopeasti miljoonia katsojia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Suomen Big Brotherin käsikirjoittaja Joni Soila on lainannut idean realitysarjan päivätehtävään, jossa Teppo ja Claudia joutuvat kietomaan sadoittain kuminauhoja vesimelonin ympärille. YouTube-hitissä räjähdykseen vaadittiin noin tuhat kuminauhaa, joten tehtävä ei ole Suomessakaan helpoimmasta päästä. Samalla se voi olla melko sotkuinen.

– Ota paita pois. Vielä ehdit, Susanna neuvoi Teppoa.

– Jos sä otat housut pois niin mä otan paidan pois, Teppo totesi Claudialle.

– Nyt täältä tulee jo jotain. Se valuu jo, Claudia kertoi vesimelonin tilanteesta.