Kardashianien avioliitto on ohi? ”Ei seksiä vuosiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien klaanissa ei ole tylsää päivää. Samaan aikaan, kun Khloe Kardashian on kärsinyt pettämishuhujen pyörteissä, myös perheen matriarkka Kris Jenner ja hänen miehensä Bruce ovat onnistuneet pitämään yleisön mielenkiintoa yllä edesottamuksillaan.

Parin avioliiton huhutaan olevan ohi. Krisillä ja Brucella on sisäpiiriläisen mukaan ollut ongelmia jo vuosien ajan. Viimeksi isä-Jenner muutti perheen kartanosta pois, koska hän halusi antaa tilaa Kimille, Kanyelle ja North-vauvalle. Päätökseen vaikuttivat muunkinlaiset, henkilökohtaisemmat syyt.

– He eivät olet asuneet saman katon alla kuukausiin. He eivät ole harrastaneet seksiä vuosiin, ja suhde on pelkällä bisnespohjalla nykyään. Heidän avioliittonsa on ohi, kertoi lähde In Touch -lehdelle.

Kris Jenner juonsi keskusteluohjelmaansa välillä ilman sormustaan. Hänen myös väitetään yrittäneen estää sormuksettomien kuvien julkaisua mediassa. Bruce Jennerin kerrotaan kyllästyneen vaimonsa huomiohakuiseen elämäntyyliin. Hänen mielestään Kris saa hänet näyttämään tyhmältä yleisön silmissä.