Jenny McCarthyn silikonirinnat kuin tarjottimella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboykaunotar Jenny McCarthy seurustelee nykyään New Kids On Thr Block -yhtyeen laulajan Donnie Wahlbergin kanssa. 40-vuotias tähti tapasi komistuksen omassa keskusteluohjelmassaan, jossa kipinät lentelivät parin välillä.

Nyt Jenny on kuitenkin kuvattu Us Weekly -lehden julkkisjuhlissa yksin. McCarthy oli pukenut ylleen valkoisen kokomekon, jonka kaula-aukko oli tyrmäävän avoin. Se toi huomion keskiöön julkkiksen muhkeat silikonit.

McCarthy on esiintynyt julkkisuransa aikana elokuvissa, kuten Diamonds, Scream 3, Scary Movie 3, Dirty Love, John Tucker Must Die ja Witless Protection. Neitokaisen oma The Jenny McCarthy -keskusteluohjelma alkoi tänä vuonna VH1-kanavalla. Ohjelman vieraina ovat olleet muun muassa Snooki, Nelly, Lil Jon ja Bar Refaeli.