Matti Nykänen ei suostunut BB-asukkaaksi: ”En varmasti!”

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten kuinka suuri suomalainen mäkihyppylegenda asteli yllättäen sisään Suomen Big Brother -tuotantokauden taloon. Hänen kanssaan sisään saapui toinenkin yllätysvieras, eli talosta ensimmäisenä kotiin passitettu viihdelehden toimittaja.

Toimittaja Kai Merilä ja mäkihyppääjä Matti Nykänen saapuivat taloon vain tilapäisesti, sillä he vetävät asukkaille päivätehtävän nimeltä Haasta Matti. Nykänen on ollut jo pitkään mukana spekulaatioissa talon mahdollisista asukkaista, joten häntä on varmasti myös kysytty mukaan kilpailuun. Sama asia puhutti myös asukkaita, jotka kysyivät Nykäseltä asiasta suoraan.

– Olisitko Matti tullut tänne, jos ei olisi ollut töitä ja muita menoja? Jori kysyi suoraan.

– En varmasti, Matti Nykänen vastasi kuin apteekin hyllyltä.

– Kuka on Matin ennakkosuosikki? Kuka voittaa? Jori jatkoi uteluaan.

– Paras voittaa, Matti totesi.

– Matti ei kestä selibaattia läheskään niin hyvin kuin minä, Frederik totesi.

– No en, Nykänen naurahti.