Docventures niittää menestystä Facebookissa ja televisiossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleisradio esittää TV2:lla keskiviikkoiltaisin Madventures-parivaljakon valitsemia dokumentteja, joissa pureudutaan maailman tilanteeseen pintaa syvemmältä. Riku Rantala ja Tunna Milonoff alustavat dokumentit ja niiden jälkeen suoritetaan jälkipuintia radiossa asiantuntijavieraiden kanssa.

Osa katsojista on nähnyt kyseiset dokumentit ennenkin, mutta pääasiallisin idea lieneekin keskustelun herättäminen. Docventures on saanut paljon huomiota ja heidän Facebook-ryhmässä on pian 40.000 tykkääjää. Docventuresin mukaan heillä on 15 kertaa enemmän jäseniä kuin Kokoomusnuorilla, joiden Facebook-sivua seuraa vajaat 2.500 ihmistä.

– Kaikki siis valtakunnassa hyvin? Docventures kysyy pilke silmäkulmassa.

Docventuresin neljäs jakso esitetään huomenna keskiviikkona TV2-kanavalla alkaen kello 22.00, ja aiheena on Luonto: Microcosmos. Jo aiemmin ilmestyneitä jaksoja voi käydä katsomassa YLE Areenasta.