Sini Sabotage jättihitistään: ”Tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vuoden kohutuin kotimainen naispoppari on ollut Sini Sabotage, jonka Levikset repee -kappale nousi nopeasti hitiksi. Biisin sanoitusten todellisesta merkityksestä on kohistu verkossa, mutta neitokainen itse totesi Staralle kappaleen kertovan todellisuudessa hulivilimiehen lassoamisesta.

– Me oltiin tehty Levikset jo viime vuoden puolella. Me tykättiin siitä tosi paljon ja mietittiin ekaa sinkkua. En tiedä miten se loppupeleissä kääntyi niihin Leviksiin, mutta se päätettiin. Ei meistä kukaan olisi voinut odottaa, että se lähtee tuolla tavalla. Se oli kaikille iso yllätys – mut tosi hyvällä tavalla, Sini Sabotage kertoi Staran haastattelusa.

– Kun tein sitä biisiä, niin en ajatellut, että kukaan kuulisi sitä. Mä vaan tein biisin. En ajatellut, että joutuisin jossain vaiheessa alkaa selittelemään sitä, että mitä mikäkin juttu meinaa. Kun teet musaa, niin sehän on vaan sun omaa ajatusmaailmaa.

– Eikä niitä juttuja yleensä tarvitse selitellä. Toisaalta se on tosi hyvä, sillä ei tosta biisistä olisi välttämättä tullut tuollainen, jos mä olisin tiennyt, että se lähtee tuolla tavalla. Siinä mielessä olen iloinen yllätyksestä. Olisi voinut muuten tulla joku tosi mälsä juttu.

– Olen tehnyt JVG:n kanssa pitkään juttuja ja katsonut niiden meininkiä. Niilläkin se lähti kuin hauki rannasta. Siltikään suosiota ei pysty mitenkään tajuamaan, se tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta, summasi Sini Sabotage Staralle.

– Nyt on tullut paljon nuoria faneja, mutta kyllä mä silti pyrin pitämään musiikin sanoitukset sellaisina, että niissä pysyy oma ajatusmaailma. Toivon, että kun teen tuon levyn loppuun, ei tarvi kelata, että tuolla on joku 12-vuotias Kaisa jossain ja mitähän se ajattelee biiseistä. Pääasiassa haluan kirjoittaa omasta elämästä käsin, enkä halua sensuroida liikaa siksi, että nuoria mimmejä ja kundeja kuuluu faneihin.