Rintojen muotoiset kahvakuulat uusi hittituote: ”Todellisille miehille”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuntoilu ei aina ole mielekästä, mutta nyt ukrainalainen yritys aikoo tuoda markkinoille painot, joita nostellessa ajatukset saattavat siirtyä aivan muihin aiheisiin. 306 Creative Communication Agency -yritys on nimittäin kehitellyt naisen rintojen muotoiset kahvakuulat.

kahvakuulat18092013

– Urheilutarvikkeita todellisille miehille, jotka ajattelevat naisia jopa pumpatessaan rautaa, yhtiön sivustolla kuvaillaan.

Yhtiön Facebook-sivuston mukaan ”rintapainoille” on ollut runsaasti kysyntää, ja niitä on ryhdytty myymään internetissä ennakkoon. Markkinoille tulee pieniä, keskikokoisia ja suuria painoja. Myynnin on tarkoitus alkaa lokakuussa.

Aivan halvalla rintavarustusten muotoisista painoista ei kuitenkaan pääse nauttimaan. 16-kiloiset pienimmä painot maksavat 375 dollaria, eli noin 281 euroa. Suurimmista 32 kilon ”rinnoista” saa puolestaan pulittaa jo 495 dollaria, eli noin 370 euroa.