Näin moni mies jättäisi naisensa rahasta!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

”En vaihtaisi sinua edes miljoonasta eurosta”, kuulee rakastavaisten vannovan toisilleen herkkänä hetkenä. Totuus saattaa kuitenkin olla toinen, kun kumppanin kouraan lyödään loppuelämän taloudellisesti turvaava summa.

MINI-automerkki on toteuttanut kyselyn, jossa tiedusteltiin, kuinka moni mies olisi valmis hylkäämään nykyisen parisuhteensa rahasta. Yhdeksän prosenttia vastanneista sanoi, että olisi valmis aloittamaan uuden elämän ylimääräisestä rahasummasta. Sinkkuelämä olisi heidän mukaansa oikein oiva vaihtoehto, mikäli heidän ei tarvitsisi enää koskaan välittää rahahuolista.

Sen lisäksi, että nämä miehet olisivat valmiita hylkäämään rakkauselämänsä, sanoi 11 prosenttia, että voisi harkita jopa ystävyyssuhteiden katkaisemista rahasta. Naiset eivät eroa tästä tuloksesta edukseen, sillä heistä 22 prosenttia voisi unohtaa ystävät ja aloittaa uuden elämän rikkaampana.

Samaisessa kyselyssä tiedusteltiin, mihin ihmiset olisivat valmiita miljoonasta punnasta. Femail Firstin mukaan 51 prosenttia voisi luopua loppuelämäkseen suklaasta ja pikaruoasta. 45 prosenttia olisi valmiita hylkäämään alkoholin. 37 prosenttia voisi muuttaa vaikka maasta pois ja 23 voisi asua vuoden anoppinsa luona, jos vain saisi miljoonan. 22 prosenttia myönsi, että juoksisi vaikka alasti toimistossa.

Entä asioita, joita ei rahalla saa? Viiden kärkeen vastaajat luettelivat erittäin hyvät urheilutaidot, uuden parisuhteen ja paremman vartalon. Toiseksi eniten ihmiset kuitenkin tahtoisivat uuden työpaikan. Eniten vastaajat haaveilivat supervoimien perään, kuten mahdollisuuden matkustaa ajassa.