Eliana Amaral todisti olevansa luomu – tässä rontgenkuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on viime aikoina seurattu aktiivisesti Brasiliassa käytäviä Miss Peppu -kilpailuja ja niiden finalisteja. Tänä vuonna samainen kilpailuformaatti levittäytyi myös Yhdysvaltoihin, jossa finaali käytiin jo viime kesänä. Nyt Brasiliassa on syntynyt kohu.

Kohu sai alkunsa, kun 27 finalistin joukkoon Miss Peppu Brazil -kilpailussa päässyt lakimies Eliana Amaral joutui ilkeiden huhujen kohteeksi. Väitteiden mukaan hänen muhkeat muotonsa eivät olisi luonnonmukaisia, vaan keinotekoisesti paranneltuja. Takapuolten silikoni-implantit ovat Etelä-Amerikassa suosittuja, mutta peppukilpailussa niitä ei saa käyttää.

Nyt 27-vuotias Eliana Amaral on julkaissut verkossa takapuolestaan otetun röntgenkuvan, jolla hän haluaa osoittaa olevansa luomu. Kuvassa ei ainakaan selkeästi näy mitään ylimääräistä. Kilpailun finaali kisataan marraskuussa.