Miley Cyrusin nakuvideolla odottamaton seuraus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrusin tuore Wrecking Ball -musiikkivideo nousi nopeasti Youtube-hitiksi. Alastomuudella kohua herättänyt video keräsi 24 tunnin sisällä julkaisustaan 12,3 miljoonaa katsojaa. Se on saanut myös lukuisia parodiaversioita.

Nyt Miley Cyrusin videon suosio on aiheuttanut sen, että Yhdysvaltain Michiganin osavaltiossa sijaitsevan Grand Valley Staten yliopiston maamerkki on jouduttu poistamaan. Kyseessä oli yliopiston tiedekunnan rakennuksen edessä roikkuva valtava teräksinen pallo. Lukuisat oppilaat alkoivat kiikkumaan kuulan päällä alastomana Wrecking Ball -videon innoittamina.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Teräskuulan päällä kiikkuminen oli yleistä jo ennen musiikkivideota, mutta henkilökunta päätti puuttua asiaan vasta opiskelijoiden alettua harrastamaan sitä alasti. Paikallisen WZZM 13-uutissivuston mukaan oppilaat eivät ole suhtautuneet päätökseen suopeasti. He ovatkin järjestäneet monumentin palauttamisen puolesta mielenosoituksia.

Miley Cyrus on noussut kiltistä teinitähdestä tuhmaksi popkaunottareksi. Hänen viimeisin esiintymisensä MTV Video Music Awards -tapahtumassa jätti katsojat ihmettelemään, sillä hän oli lavalla lähes alusvaatteisillaan ja kiehnäsi r&b-tähti Robin Thickeä vasten vihjaavaan tyyliin.