Uranaiset voivat saada toimivan suhteen

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Match.com-treffisivuston mukaan naiset luulevat, että heidän on mahdotonta yhdistää sekä urallaan eteneminen että toimiva parisuhde. Todisteet puhuvat kuitenkin puolestaan, sillä moderni nainen on onnistunut yhdistämään molemmat toimivaksi paketiksi.

Salaisuus piilee naisen omassa ajattelutavassa ja siinä, että kohtaa samalla aaltopituudella olevan ihmisen. Uraa luoville naisille sopii parhaiten niin ikään työelämän sykkeessä pujotteleva mies. Erilaiset treffisivustot tarjoavat helpon tavan ottaa yhteyttä samanhenkisiin kumppaniehdokkaisiin.

Mikäli vain toinen suhteesta tähtää urallaan eteenpäin ja toinen viettää aikaansa kotona, ei pariskunnan ajatusmaailmat välttämättä kohtaa ja yhdessäolo voi olla vaikeaa. Vain työelämän sykkeessä seikkailevat voivat ymmärtää sen, mitä ura vaatii ja kuinka paljon sen eteen on joustettava. Silti nykyajan nainen on usein taidokkaasti onnistunut panostamaan myös parisuhteeseen – mikäli kumppani vain ymmärtää häntä, Femail First paljastaa.