Erikoinen harrastus: Mies syönyt yli 1.000 nuudelimakua

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kiehuvan veden avulla valmistettavat pikanuudelit ovat vuosien saatossa muodostuneet esimerkiksi opiskelijoiden suosikeiksi huokean hintansa vuoksi. Amerikkalainen Hans Lienesch on aina pitänyt nuudeleista, ja ne ovatkin muodostuneet suureksi osaksi miehen elämää.

Lienesch on nimittäin elämänsä aikana maistanut 1.123 erilaista valmisnuudeliateriaa. Lapsena syttynyt kiinnostus on jatkunut läpi elämän. Mies on vuodesta 2002 lähtien pitänyt makuseikkailuistaan The Ramen Rater -blogia, joka on tehnyt Lieneschistä tunnetun hahmon nuudelinrakastajien joukossa.

Quartz kertoo, että nuudelimies on erityisen suosittu Koreassa ja Japanissa. Korealainen sanomalehti on jopa nimennyt Lieneschin ”Pikanuudeleiden Jumalaksi”. Mies kertoo blogissaan, että ihmiset ja nuudelivalmistajat lähettävät hänelle jatkuvasti maistettavaksi erilaisia nuudelipaketteja maailman eri kolkista.

– Ihmiset usein kysyvät minulta, eikö ole tylsää syödä aina samoja pikanuudeleita koko ajan. En voisi tietää – syön erilaisia joka päivä, nuudelimaistelija Hans Lienesch kertoo blogissaan.