Vankilaan tuomittu ei päässyt vankilaan – koska oli torstai

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yleensä vankilatuomio laitetaan täytäntöön samantien, mutta ei aina. Joskus elämän hämmentävät tosiasiat estävät lainvoimaisia tuomioita toteutumasta. Nyt näin on käynyt Worcesterissa, Britanniassa.

Ryan Goss -niminen mies tuomittiin neljäksi kuukaudeksi vankilaan, koska hän rikkoi yhdyskuntapalvelukäskyä. Häntä ei kuitenkaan voitu laittaa tuomionsa jälkeen säilöön, koska sattui olemaan torstai. Tuomari ilmoitti miehelle oikeudessa asian laidan, uutisoi Daily Mirror -lehti.

Uskomaton syy sinänsä, mutta kaupungin budjettileikkausten takia Worcesterin kaupungin vankilasellit ovat kiinni tiistaisin ja torstaisin. Goss joutui odottelemaan vankilaan pääsyä jonkin aikaa. Hän käytti ajan polttamalla tupakkaa, juttelemalla ystäviensä kanssa puhelimessa ja suklaata napostelemalla.