Liian suuret rinnat – morsiamen hääpukuvalinta pieleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin seurataan Liv-kanavalla esitettävää Hulluna häämekkoihin -televisiosarjaa, jossa naimisiin meneville naisille yritetään etsiä mahdollisimman kaunista häämekkoa elämän tärkeintä tapahtumaa varten. Yhdysvalloissa ohjelmaa esittää TLC-kanava.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt TLC tarjoilee maistiaisen yhdestä sarjan jaksosta, jossa rintavan morsiamen povi osoittautuu varsin ongelmalliseksi ainakin yhden sovitettavan mekon kohdalla. Vaikka mekon muoto miellyttää naisen silmää, ei hänen suuret rinnat tahdo mahtua puvun etumuksen kuppeihin.

Nainen sanookin itseään osuvasti boobarellaksi. Kyseessä on puku, johon nainen oli heti rakastunut kuvan nähdessään. Todellisuudessa puvut näyttävät usein kantajiensa päällä kovin erilaisilta kuin kuvastojen sivuilla. Myös muut sovitusta seuraavat ihmiset tuntuvat olevan kauhuissaan morsiamen vallattomista rinnoista.