Sydney Leathers julkaisee singlen: ”Hän ehdotti suihkuseksiä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Salarakkaiden julkisuuden kaari näyttää kulkevan hämmästyttävän identtisiä ratoja niin Suomen kokoisessa maassa kuin rapakon takanakin. Tekstaripaljastuksien, seksivideoiden ja paljastavien kuvien jälkeen luonnollisin jatkumo julkkistyrkyn uralle on musiikkikappale.

Nyt yhdysvaltalainen salarakas Sydney Leathers on päättänyt tekaista uuden singlen, jonka pääosiin pääsee hänen tekstailukumppaninsa poliitikko Anthony Weiner. Kappale lainaa melodiansa Britney Spearsin Womanizer-kappaleesta. Sen nimi tulee olemaan Weinerizer.

Leathers ei paljon entistä seksitekstariystäväänsä ajattele, sillä mies käy tällä hetkellä läpi New Yorkin kaupungin pormestarikamppailua. Kappaleen julkaisu ei ole omiaan nostamaan miehen pisteitä vaaleissa. Weinerizer-kappaleen tuottaa Adam Barta, joka tunnetaan myös rusketushullun äidin, Patricia Krentcilin, julkaiseman It’s Tan Mom! -kappaleen taustalta.

23-vuotias Leathers on jo tienannut omaisuuden paljastuksillaan ja käytti 32.000 euroa kauneusleikkauksiin. Leathers suurennutti rintansa C-kupista D-kuppiin, otti rasvaimun ja kävi nenäleikkauksessa. Kaunotar valkaisi hampaansa laserilla kalliissa operaatiossa, mutta kohujulkkis on tyytyväinen tuloksiin. Hän tekaisi myös pornovideon, jossa riisui itsensä alasti ja kertoi kiihdyttäviä tarinoita seksitekstareistaan.