Kardashian eroaa sittenkin? Vanhan sukunimi käyttöön Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien julkkisperheen Khloe Kardashian on ollut viime aikoina ikävissä otsikoissa NBA-koripalloilijamiehensä pettämisskandaalin vuoksi. Lamar Odomin kerrottiin olevan myös vahvassa lääke- ja huumekoukussa. Pariskunnan on epäilty olevan eron partaalla.

Nyt pariskunnan erohuhut ovat saaneet lisää tuulta alleen. Khloe Kardashian ei enää käytä miehensä sukunimeä Instagram-tilillään, vaan on epäilyttävästi vaihtanut vanhan Kardashian-sukunimensä käyttöön. Tämä on saanut internet-käyttäjät epäilemään eron virallistamisen olevan näköpiirissä.

Khloe Kardashianin ja Lamar Odomin avioliitto on ollut vaikeuksissa miehen pettämis- ja huumepaljastusten vuoksi. Koripalloilijan on epäilty kärsineen kahden vuoden ajan reseptilääkekoukusta, ja hän on väärinkäyttänyt muun muassa Oxycontin ja Ambien-nimisiä lääkevalmisteita, Radar Online raportoi. Mies on käynyt addiktionsa takia myös vieroitushoidossa.