Tuntuiko sinusta tänä aamuna tältä? Koiranpentu ei tahdo nousta pedistään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etenkin maanantait ovat monille niitä viikonpäiviä, kun unta tuntuisi riittävän reippaasti herätyskellon soimisenkin jälkeen. Lemmikkieläimet ovat siitä onnellisessa asemassa, että pakollisten aamulenkkien ja -ruokien jälkeen voi jatkaa torkkumista vaikka pitkälle iltapäivään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTube-videolla nähdään suloinen karvaturri, joka näyttää onnelliselta pehkuissa pötkötellessään. Nappisilmä ei tahdo nousta, vaan peittää tassuilla hetkeksi silmänsä. Kun videon kuvaaja rapsuttelee koiraa, taitaa eläimelle tulla uudestaan uni silmään.

Olemme uutisoineet muistakin söpövaroituksen omaavista videoista, kuten kuorsaavasta ankanpoikasesta. Mikäli syksyinen päivä tuntuu ankealta, voi lisäpiristystä hankkia vaikkapa suloisia eläinvideoita katselemalla.