Kuherruskuukausi tulossa? Muista nämä asiat

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokainen naimisiin mennyt tietää, että ennen häitä vietetty aika on yhtä juoksua ja stressipitoista touhuamista. Siksipä vastavihityt lähtevät perinteisesti heti häiden jälkeen viettämään kuherruskuukautta jonnekin unelmiensa matkakohteeseen.

Huffington Postin lukijat ovat nyt kertoneet omat vinkkinsä siihen, kuinka kuherruskuukautta tulisi viettää, jotta se olisi mahdollisimman onnistunut. Ensimmäiseksi pariskuntia muistutetaan siitä, että rakkauslomalla ei tule vahtia jokaista pennosta minkä käyttää. Kun varaa reissuun tarpeeksi rahaa, voi olostakin nauttia huolettomammin. Lisäksi vinkkaaja huomauttaa, että myös lomalla pitää muistaa levätä ja nukkua tarpeeksi.

Kuherruskuukauden aikana ei myöskään saisi kiinnittää puhelimiin tai sähköposteihin liikaa huomiota. Toiset jopa suosittelee laitteiden sammuttamista. Lisäksi yksi lehden lukijoista antaa yksinkertaisen, mutta toimivan neuvon: Seksi. Kuherruskuukauden ideana lienee alunperin ollut lapsien tekeminen, mutta seksiä voi ja pitää harrastaa tietysti myös muulloinkin. Erityisesti yhteisellä lemmenlomalla.

Samalla kannattaa nauttia luonnosta ja omasta rauhasta. Kuherruskuukausi ei saa olla etukäteen tehtyjen aikataulujen sanelema, vaan pariskunnan täytyy tehdä spesiaalilomallaan mitä mieleen juolahtaa. Ja parhain vinkki lienee se, että kannattaa viettää yhteisiä rakkausreissuja enemmänkin, eikä pelkästään vihkimisen jälkimainingeissa.