Välikohtaus Mötley Crüen takahuoneessa – Nicolas Cage heitettiin ulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdemaailmassa on seurattu viimeksi kuluneen parin vuoden aikana näyttelijä Nicolas Cagen selviytymistä vararikostaan. Tähden voimavaroja ovat heikentäneet myös hänen Weston-poikansa päihdeongelmat. Nyt Nicolas Cage ja hänen poikansa ovat olleet toisenlaisissa vaikeuksissa.

Näyttelijä ja hänen Weston-poikansa olivat viikonloppuna lasvegasilaisella klubilla, jossa rockbändi Mötley Crüe esiintyi. Kaksikko vietti aikaa keikkapaikan takahuoneessa yhtyeen vokalisti Vince Neilin kanssa, kun rumpali Tommy Lee tuli sisään.

Weston oli rokkarin tiellä, jolloin Tommy käski häntä ”painua v*ttuun” edestään. TMZ-verkkosivuston mukaan tämä sai Nicolas Cagen pojan hermostumaan rumpalille ja haastamaan tämän tappeluun. Tommy raivostui näyttelijän pojalle, ja huusi päin Westonin kasvoja korvia särkevällä äänenvoimakkuudella.

Välikohtaus ei kuitenkaan ehtinyt yltyä väkivaltaiseksi. Mötley Crüen turvamiehet saapuivat nimittäin nopeasti paikalle. He poistivat Westonin ja Nicolas Cagen takahuoneesta.

Näyttelijä Nicolas Cage, alunperin Nicolas Coppola, menetti kymmenien miljoonien omaisuutensa huonosti menneiden sijoitustensa ja veromätkyjensä takia. Hän joutui myymään linnansa, talonsa ja veneensä. Niidenkin jälkeen velkaa jäi vielä noin 14 miljoonaa dollaria. Cage sai kuitenkin äskettäin maksettua hieman veromätkyjään, sillä hän maksoi 360.545 dollaria verottajalle.