90-luvun poikabändi liikutti X Factor -tuomarin kyyneliin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian X Factor -kilpailun kymmenes tuotantokausi on parhaillaan käynnissä, ja ohjelman katsojaluvut kääntyivät nousuun, kun rokkimamma Sharon Osbourne palasi sarjan tuomaristoon.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt X Factor -ohjelmassa on nähty tunteellinen esitys 90-luvun kuuluisalta poikabändiltä Next of Kiniltä, joka palasi takaisin parrasvaloihin ohjelmassa. Bändin veljekset Nathan, Kieran ja Mark Bass valloittivat tuomari Nicole Scherzingerin sydämen, joka liikuttui kyyneliin heidän Can’t Find Me -kappaleensa esityksen aikana.

Boyzonen kanssa aikoinaan kiertänyt Next of Kin menetti suosionsa pian ja sen mukana heidän vanhempansa menettivät paljon rahaa. Vakuuttuneen tuomariston mielestä ohjelman kautta bändi voisi saada uuden tilaisuuden, uutisoi Daily Mail -sivusto. Yhtyeen esittämä kappale oli yhdessä poikien äidin kanssa kirjoitettu.