Paris Hilton joutui Nick Carterin pahislistalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Backstreet Boysin siloposkena maailmanmaineeseen noussut Nick Carter nousi äskettäin otsikoihin omaelämäkerran julkaisemisen myötä. Äskettäin laulaja syytti vanhempiaan päihdemyönteisestä asenteestaan, jonka takia hän lopulta joutui vieroitukseen.

Myös Carterin kymmenen vuoden takainen tyttöystävä Paris Hilton on saanut osansa Carterin kirjan paljastuksista. Laulajamies nimittäin on sanonut, että Paris Hiltonilla oli häneen erittäin huono vaikutus. Carter kertoi Access Hollywoodille, että heidän suhteensa oli lähinnä juhlimista, eivätkä he olleet toisilleen hyvää seuraa.

Paris Hilton on lausunut julkisuuteen, että hänen mielestään Nick oli luonut uransa jo ennen Parisin tapaamista ja aloittanut elämäntyylinsä ennen naiseen tutustumista. Siksi Paris ei usko, että hänellä olisi ollut mieheen huonoa vaikutusta. Lisäksi he seurustelivat hyvin lyhyen aikaa.

33-vuotiaan Carterin perheenjäsenten elämää ovat vuosikausia varjostaneet erilaiset päihde- ja huumeongelmat, sillä hänen pikkuveljensä Aaron on joutunut isoveljensä tavoin vieroitukseen ja hänen pikkusiskonsa Leslie kuoli yliannostukseen.

New Yorkista kotoisin oleva Nick Carter on 100 miljoonaa albumia myyneen Bacstreet Boysin nuorin jäsen. Mies kokeili soolouraa vuonna 2002 ja julkaisi tällöin Now Or Never -nimisen levyn.