Poikkeuksellinen hääkakku nettihitiksi – kaukana perinteisestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hääkakkujen tulee olla nykyään näyttäviä ja erikoisia. Perinteinen mansikkakakku on jäänyt historiaan, kun erilaiset realityohjelmat ja kakkutehtaat loihtivat ihmisten juhliin näyttäviä kokonaisuuksia.

Kuva: Stiletto Studio
Kuva: Stiletto Studio

Nyt Uudessa-Seelannissa sijaitseva Stiletto Studio on saavuttanut kansainvälistä mediahuomiota Facebookiin julkaisemalla kakkukuvallaan. Leipomo-konditoria on nimittäin toteuttanut hääkakun, jonka toinen puoli on kauniin klassinen valkoisine yksityiskohtineen ja toisella puolella on Batmanin logo ja Gotham Cityn silhuetti.

Ben Affleck valittiin hiljattain Man of Steelen jatko-osan Batmanin rooliin. Valinta on aiheuttanut yllättävän paljon närää. Eniten huolta aiheuttaa se, että onko Affleckista Batmanin vaativaan rooliin, sillä lepakkomies tunnetaan monen DC Comics -fanin suosikkihahmona.