Ihmiset etsivät nyt uusia töitä – suuri sesonki lomien jälkeen

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Loman jälkeinen ahdistus voi joskus äityä niin pahaan jamaan, että ihmiset suunnittelevat jopa irtisanoutumista. Etenkin epämieluisassa työssä olevat ovat loman jälkeen henkisesti valmiita aloittamaan uuden elämän. Lomat ovat yleensä oikea hetki ladata akkuja ja selvittää ajatuksia.

Vapaa-ajalla pääsee irti rutiineista ja silloin myös oma hyvinvointi nousee ykkösasiaksi. Moni huomaakin voineensa huonosti nykyisessä työssään ja vanhaan rutiiniin palaaminen tuntuu lähes sietämättömältä. Huffington Post myös paljastaa, että mitä vähemmän ihmisellä on lomaa, sitä stressaantuneempi hän työssään on.

Monster.comin toteuttaman kyselyn mukaan 70 prosenttia ihmisistä etsii uutta työpaikkaa todennäköisesti heti loman jälkeen. Kyselyyn vastasi 1.700 Monsterin nettisivuilla vieraillutta ihmistä. Kysely toteutettiin tänä kesänä.