Kissa löytyi odottamattomasta paikasta: ”Likainen pieni kaveri”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uutisissa kerrotaan aika ajoin tositarinoita siitä, miten karanneet lemmikit ovat löytyneet käsittämättömimmistä paikoista. Nyt floridalainen Robert Avery teki yllätyslöydön autostaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Palm Coastilla asuva mies luuli ensin menopelistä kantautuvien äänien vuoksi, että autonrenkaan yläpuolelle olisi jäänyt sammakko jumiin. Kun Avery alkoi tutkia asiaa poikansa kanssa, kaksikko huomasi jousituksiin kiinni jääneen öljyn peitossa olevan kissanpennun.

– Se oli likainen. Se oli ällöttävän näköinen. Se oli öljyn peitossa. Likainen pieni kaveri, kertoi mies WESH-sivustolle.

Miehen mukaan kissa oli luultavasti joutunut pinteeseen edellisenä iltana ja kulkenut auton mukana 61 kilometrin matkan Averyn työpaikalta kotiin. Robert Avery kertoi ajaneensa yli sadan kilometrin tuntivauhtia, joten eläinparka oli erittäin onnekas selvittyään hengissä. Mies päätyi adoptoimaan kissanpennun ja hän antoi sille nimeksi Butch.