Miley Cyrusin hitistä upea cover – vaikea esittää tyylikkäämmin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hannah Montana -lastensarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Miley Cyrus karkotti viimeisetkin kiltin tytön imagon rippeet We Can’t Stop -musiikkivideollaan. Miley on videon julkaisemisen jälkeen kohahduttanut kerta toisensa jälkeen.

Nyt neitokaisen maine rypee pohjamudissa hänen ylieroottisen MTV-gaalaesiintymisensä johdosta. Monen mielestä musiikkia myydään nykypäivänä enemmän seksillä kuin taidoilla. Nyt 50-luvun vintagetyylillä kappaleitaan esittävä The Tee-Tones -niminen yhtye on julkaissut verkkoon oman versionsa Miley Cyrusin We Can’t Stop -kappaleesta. Videolla ei paljastella pintaa, vaan esitellään Mileyn laulu tyylikkäästi ja aidoilla instrumenteillä soittaen.

Video on saavuttanut muutamassa päivässä lähes viisi miljoonaa katsojaa. Mileyn We Can’t Stop -kappale kertoo kotibileistä ja alkuperäinen versio on sekoitus poppia, dancea ja R&B-tyyliä. Miley Cyrusin We Can’t Stop -videota on katsottu YouTubessa lähes 179 miljoonaa kertaa.