2 000 lukiolaista teki näyttävän version Katy Perryn videosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poppari Katy Perry on eräs viihdemaailman ykkösleideistä niin pukeutumisensa kuin listahittiensäkin suhteen. Neitokainen julkaisee lokakuun 22. päivä uuden Prism-levynsä, josta on julkaistu jo Roar-single.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Yhdysvalloissa sijaitsevan Lakewoodin lukion oppilaat ovat päättäneet kuvata Perryn Roar-musiikkivideosta oman versionsa. Videon kuvausprojektiin otti osaa yli 2.000 oppilasta ja lopputuloksena syntyi videohitti, joka varmasti jää jokaisen oppilaan mieleen. Video on kuvattu yhdellä otoksella.

Kappaleen alkuperäisellä musiikkivideolla Katy esiintyy jälleen omalle huumorintäyteiselle tyylilleen uskollisena. Hän joutuu selviämään lentokoneonnettomuuden jälkeen yksin viidakossa, jossa hänestä kuoriutuu Tarzanista tutun Janen veroinen viidakkonainen.