Kardashian kuuli miehensä yliannostuksesta – soitti paniikkipuhelun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien klaanin elämästä ei dramatiikkaa puutu, vaikka suurin osa siitä lienee jollain tavalla lavastettua jo pelkästään Rikkaat Kardashianit -realitysarjan mielenkiintoisuudenkin vuoksi. Khloe Kardashianin avioliiton rakoilu on kuitenkin todellinen asia, josta on viime aikoina riittänyt polemiikkia mediassa.

Tähti on pitänyt etäisyyttä aviomieheensä Lamar Odomiin sen jälkeen, kun NBA-koripalloilijan kerrottiin pettäneen vaimoaan usean naisen kanssa vähintään vuoden ajan. Sen lisäksi miehen on kerrottu olevan huumekoukussa. Nyt Khloe meni suunniltaan saatuaan tietää, että siippa on ehkä ottanut huumeiden yliannostuksen.

Kardashian rikkoi pitkän hiljaisuuden ja soitti paniikkipuhelun miehelleen, koska luuli tämän olevan hengenvaarassa. Kyse oli kuitenkin valheista, eivätkä Odomiin kohdistuneet huhut olleet totta. Mies hälvensi vaimonsa järkytystä vakuuttamalla tälle olevansa kunnossa, uutisoi TMZ-sivusto.

Khloen kerrotaan miettineen parin suhdetta ja hän on sittemmin vaatinut Lamaria hakemaan ammattiapua ongelmiinsa. Odom on nähty jokin aika sitten ostoksilla, ja mies palasi kaupasta mukanaan siivoustarvikkeita, joiden osasia käytetään myös kotitekoisia huumepiippuja valmistettaessa. Se ei tietenkään sulje pois sitä mahdollisuutta, että mies halusi vain siivota kotinsa.