Mies laulatti autoilijoita ruuhkassa – onnistuisiko sama Suomessa?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sen lisäksi, että Los Angeles tunnetaan sen eturivin näyttelijöiden tarjoamasta glamouristaan ja Hollywoodin sykkeestä, tiedetään kaupungin liikenteen olevan ruuhkainen. Los Angelesissa ei yksinkertaisesti kannata liikkua autolla kello 15.00 – 19.00 välisenä aikana – ainakaan arkisin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs DJ TJ Smith on keksinyt oivan keinon tuottaa hyvää mieltä hurjien ruuhkien keskellä. Hän on päättänyt laulattaa kanssa-autoilijoitaan legendaarisen Build Me Up Buttercup -hittikappaleen avulla. Vaikka kyseinen video on kuvattu jo heinäkuussa, tuottaa video hymyjä ja aurinkoisen mukavaa meininkiä myös syyspäivän keskelle.

Kyseinen tempaus onnistunee vain avoimella asenteella varustetussa Kaliforniassa, kun esimerkiksi Suomen ruuhkissa tyydytään lähinnä tööttäilemään ja heristelemään nyrkkiä. Mikäli joku uskaltautuu kuitenkin toteuttamaan saman vaikkapa Helsingin työmatkaliikenteessä, kannattaa reaktiot ladata YouTubeen myös muiden pällisteltäväksi.