Pariskunta seksiaktissa moottoritiellä – auton ratissa!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Autolla ajaessa kiinnittää väkisinkin huomiota myös muuhun liikenteeseen ja kulkuneuvoissa istuviin ihmisiin. Liikenteessä pääsee usein todistamaan viereisen autonkuljettajan nenän kaivamista tai takapenkillä istuvan lapsen ikkunaan piirtelemistä. Harvoin viereisessä autossa kuitenkaan näkee seksiaktia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Verkossa on nyt saanut suurta huomiota jo pari vuotta sitten julkaistu arkistovideo, jossa nähdään moottoritiellä ajava auto. Kuskilla on kuitenkin muut asiat mielessä kuin liikenneturvallisuus, sillä hänen sylissään istuu nainen. Pariskunta harrastaa mitä ilmeisemmin seksiä automatkallaan, kun nainen pomppii miehen sylissä peittäen lähes koko tuulilasin näkymän.

Sanotaan, että hätä ei lue lakia. Kun pariskunnan lemmenliekki leimahtaa, kannattaa kuitenkin pidätellä himojaan ainakin sen verran, että aktille löytyy sopiva paikka. Toki seksiä voi harrastaa lähes missä ja milloin vain, mutta jos lemmiskelystä on vaaraa muille, kannattaa rakasteleminen suosiolla siirtää tuonnemmaksi.