Uskotko silmiäsi? Tältä mallivartalo voi näyttää kuukausi synnytyksestä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Argentiinalainen Luisana Lopilato synnytti elokuussa Noah-pojan. Neitokainen on toipunut raskaudesta yllättävän nopeasti, sillä vain kuukausi perheenlisäyksen saamisen jälkeen kaunotar oli jo mallikuvissa.

Ultimo-alusvaatemerkin kuvissa poseerannut Luisana ei todellakaan näytä otoksissa juuri synnyttäneeltä naiselta. 26-vuotias neito esiintyy kuvissa muun muassa punaisissa, sinisissä ja leopardiprinttisissä luksusalusvaatteissa.

Poptähti Michael Buble saa todella olla onnellinen vaimonsa erinomaisista geeneistä. Julkkispari ilmoitti jokin aika sitten lapsen syntymästä Instagram-kuvalla. He tapasivat Bublen Haven’t Met You Yet -musiikkivideon kuvauksissa ja menivät naimisiin vuonna 2011.