Nainen otti lopputilin näyttävästi – videosta valtava nettihitti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Työelämässä voi joskus tulla siihen pisteeseen, ettei oma työpaikka anna kaikkea sitä, mitä elämässä voi saavuttaa. Näin ajatteli Marina Shifrin, joka päätti kahden vuoden uutteran työskentelyn jälkeen lopettaa työnsä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Neitokainen kertoi YouTube-videolla uhranneensa koko sosiaalisen elämänsä, suhteensa ja aikansa työlle taiwanilaisessa animaatiofirmassa. Moni olisi ehkä eronnut tyytymättömyyden takia hiljaisesti, mutta ei Shifrin.

Hän teki tämän näyttävällä tavalla, jolla videoiden katsojamääristä välittävä pomo takuulla huomaisi lähdön. Marina teki oman videon, jossa hän tanssi ympäri työpaikkaansa Kanye Westin Gone-hitin tahdissa. Video on noussut viraaliksi ja sillä on yli neljä miljoonaa katsojaa.