Rintaliivit jäivät kotiin – supermalli vilautteli kadulla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supermalli Chrissy Teigen meni juuri äskettäin naimisiin laulaja John Legendin kanssa. Pari oli ennen avioitumistaan seurustellut pitkään. Teigen julkaisi juuri seksikkään otoksen verkossa parin häämatkalta.

Nyt Chrissy on palannut jo normaalin elämän pariin ja hänet ikuistettiin New Yorkissa kävelemässä. Neitokainen oli valinnut ylleen topin ja jättänyt sen alta rintaliivit kotiin. Tuloksena oli vaatemoka, joka paljasti osan kaunottaren toisesta rinnasta.

27-vuotias Chrissy Teigen teki malllidebyyttinsä Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2010. Teigenin eksoottiset piirteet selittyvät norjalais-thaimaalaisella taustalla. Hän on esiintynyt esimerkiksi Italian Voguen, Esquiren, Glamourin ja Cosmopolitan -lehden kannessa.