Maailman seksikkäimmät näyttelijät valittiin – oliko tulos yllätys?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa, sillä hän nousi tähdeksi jo 10-vuotiaana ensimmäisessä Harry Potter -elokuvassa. Näyttelemisen ohessa Watson on tehnyt töitä mallina ja opiskellut yliopistossa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt elokuvalehti Empiren lukijat ovat äänestäneet 23-vuotiaan Emma Watsonin seksikkäimmäksi naisnäyttelijäksi. Niin ikään brittiläinen Benedict Cumberbatchin valittiin puolestaan seksikkäimmäksi miestähdeksi. Internet-äänestys keräsi 230.000 ääntä ympäri maailmaa.

Naisten kategoriassa toiselle sijalle päätyi Scarlett Johansson ja kolmanneksi Jennifer Lawrence. He jättivät jälkeensä muun muassa Kristen Stewartin, Anne Hathawayn, Emma Stonen ja seksikkäimpien naisten listoilla yleensä hyvin sijoittuvan Mila Kunisisin.

Miesnäyttelijöistä toiseksi seksikkäimmäksi valittiin Tom Hiddleston. Kolmanneksi sen sijaan päätyi Man of Steel -tähti Henry Cavill. Muita listan kärkinimiä olivat Ryan Gosling, Robert Downey Jr ja Chris Hemsworth.