Huvipuistolaite oli miehelle liikaa – kakkoshätä valahti housuihin videolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huvipuistojen monet laitteet ovat vauhdikkaita, ja niissä ihminen pääsee myös voittamaan esimerkiksi korkean paikan kammonsa. Nyt eräs laite on kuitenkin ollut amerikkalaismiehelle liikaa. YouTube-videolla nimittäin nähtiin tilanne, jossa mies oli naispuolisen ystävänsä kanssa huvipuistolaitteessa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Parivaljakko singottiin ylös korkeuksiin, ja ilmalennon vauhdin aikana mies kirkuu kauhuissaan. Tilanteessa tapahtuu kuitenkin muutakin, mikä ei ulotu katsojan silmiin asti. Herra ei nimittäin kyennyt pidättelemään, vaan ulosti housuihinsa.

Videolla mies paljasti totuuden huutamalla asian kaikkien kuullen. Ystävä suhtautui asiaan räkäisellä naurulla. Kyseinen poikkeuksellisen video poistettiin nopeasti YouTubesta, jossa se ehti saada runsaasti huomiota osakseen. LiveLeak-palvelussa video on kuitenkin yhä edelleen, ja sen voi katsoa yläpuolelta.