Suloisuuden yliannostus lähellä: Kultaisennoutajan pennut syysleikeissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kultainennoutaja lienee yksi Suomen suosituimmista harrastus- ja perhekoirista. Rotu muistetaan etenkin Osuuspankin mainoksista. Uskolliset ja kauniit koirat ovat hyvin palvelualttiita, ja niiden alkuperä on Skotlannissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Verkkoon on julkaistu lähes suloisuuden yliannostusta tarjoava video, jolla nähdään pieniä koiranpentuja leikkimässä ensimmäistä kertaa syksyisissä maisemissa. Pikkuiset karvakuonot leikkivät ja telmivät videolla kurpitsojen kanssa ja juoksentelevat niityllä minikokoisilla tassuillaan.

Suomen Noutajakoirajärjestyö ry:n mukaan noutajat ovat ystävällisiä, aktiivisia ja toiminnanhaluisia koiria. Ne tarvitsevat reipasta liikuntaa ja paljon toimintaa – mitä aktiivisempi isäntä tai emäntä, sitä iloisempi ja tasapainoisempi koira. Nämä hauveliinit suorastaan puhkuvat onnea.