Norsun fiksu tempaus videolle – harjasi itse otsaansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläinvideot ovat erityisen hauskoja silloin, kun niissä esiintyvät lajit tekevät jotain epätyypillistä tai sellaista, joka on yleensä totuttu näkemään vain ihmisen suorittamana. Eläintarhojen elefanteista on julkaistu verkkoon lukuisia videopätkiä, ja nyt yksi video saa katsojansa hymyilemään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Teksasin Forth Worthin eläintarhan norsut ovat yksi puiston vetonauloista. Kekseliäät elefantit ihastuttavat kävijoitä tempuillaan, ja nyt eräs elefantti esittelee siivoustaitojaan yleisölle. Hän ei kuitenkaan harjaa siivousvälineellä aitaustaan vaan omaa otsaansa.

Sama eläintarha sai heinäkuun alussa uuden tulokkaan, kun puiston elefanttiperheeseen syntyi Belle-niminen norsuvauva. Kerroimme myöhemmin Belle-nimisen eläinvauvan kylpyhetkistä sinisessä lastenaltaassa.