Leijonanpentu yritti karjua – ei mennyt ihan nappiin

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Savannin valtias on Avara Luonto -ohjelmankin opetusten mukaan leijona. Urosleijonan tunnistaa muhkeasta harjastaan ja myös äänekkäistä karjaisuista. Mutta ihan pienenpieni leijona ei vielä osaa karjua aikuisten tavoin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkkovideolle on päätynyt suloinen valkoinen leijonanpentu, joka syntyi äskettäin Belgraden eläintarhassa, Serbiassa. Eläin paljastettiin medialle eilen, ja se sai esitellä myös karjumistaitojaan, jotka ovat vielä hakusessa.

Naaraspuolisen pikkuleijonan karjaisut kuulostavat enemmän lampaan määkäisyltä kuin lajille tyypillisiltä ärjähdyksiltä. Ääni on kuitenkin äärimmäisen suloinen, joten päivän söpöysannos on taattu.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat