Tyttöjen poseerauskuvassa härski yksityiskohta – huomaatko sinä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten poseerauskuvien määrä on kasvanut räjähdysmäisesti sen jälkeen, kun matkapuhelimiin saatiin ensimmäiset laadukkaat kamerat. Nykyisin maailmalla ikuistetaan miljoonia poseerauksia päivittäin. Joskus niistä löytyy hauskoja yksityiskohtia.

Nyt Imgur-verkkopalvelussa naureskellaan valokuvalle, jossa nähdään kolme tyttöä poseeraamassa vierekkäin. Kuvaa tarkemmin katsottaessa siitä löytyy hauska yksityiskohta. Eräällä tytöistä on nimittäin yllään paita, jonka hahmo näyttää purevan kaverin rintaa hetkellä millä hyvänsä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat