Emma Watson sädehti niukassa mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa, sillä hän nousi maailman tietoisuuteen jo 10-vuotiaana ensimmäisessä Harry Potter -elokuvassa. Malliuraa tekevä näyttelijä on parhaillaan opiskelija.

Aiemmin tällä viikolla elokuvalehti Empiren lukijat valitsivat Emma Watsonin maailman seksikkäimmäksi naistähdeksi. Samoihin aikoihin hänet kuvattiin osallistumassa Gravity-elokuvan maailmanensi-illassa New Yorkissa. Emma oli pukeutunut juhliin näyttävään valkoiseen minimekkoon.

23-vuotias näyttelijäkaunotar on tehnyt viime vuosina myös pesäeroa vanhaan lapsitähden imagoonsa ja Harry Potter -rooliinsa. Watson nähdään parhaillaan The Bling Ring -elokuvan pääosassa. Leffauran ohella hän on kuitenkin poseerannut jo parin vuoden ajan mallina muun muassa Burberryn mainoksissa. Watson opiskelee yliopistossa englanninkielisen kirjallisuuden tutkimista.